Login Script not running

We have a weird problem we've been asked by a client to add 1 single drive mapping to their login script
Net use Z: \\server\postscan
when they login its not there, I've put a 'pause' in the login script I can see straight after Z: mapping I can see 'Command Completed Successfully' so its like the script is running fine and the syntax is correct.
If I type net use from a command prompt there is no Z: drive
if I browse to \\server\netgon and double click the logon.bat file the Z: drive appears
If I copy the logon.bat file to the local startup it does hat same thing no Z: drive
An y ideas?
LVL 2
Tiva-ITAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Shaun VermaakTechnical Specialist/DeveloperCommented:
Why not map the drives with GPO map drive preferences?
0
reredokIT ConsultantCommented:
1. Share and NTFS Permission on \\Server\postscan set correctly?
2. for testing use ip-Adress net use z: \\172.16.99.3\postscan any changes ?
3. network and share center: network identification is on?
0
Brian McDonaldIT ManagerCommented:
It sounds like the mapped location is not accessible at logon (like the network is not active yet), if you do a Group Policy Preference you can specify "wait for network logon". That'd tell you.
0
Tiva-ITAuthor Commented:
Hello all.

Yes, permissions are set correctly and network identification is on.

We've sorted it by just putting a shortcut on the user's desktop at the moment, and, the first time the user clicks it it maps the location and then the second time it takes them in.

We'll have a look at the wait for network logon suggestion, but at the moment the user is happy with the workaround...


Thanks!
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
Tiva-ITAuthor Commented:
found a working fix
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Active Directory

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.