Unable to add the node on new cluster setup on new windows 2012 server

Hello Experts,

We are trying to add the node on new cluster, but initially its getting failed. Please suggest me to get the node on new cluster.

Thanks-Sami
sami urrahimanSr.Server Management consultant-MessagingAsked:
Who is Participating?
 
Vipin VasudevanInfrastructure SpecialistCommented:
sami, just checking if you could figure this out?

DId you check if all the nodes are in same network segment? if not verify the firewall ports opened?

Does this cluster share disks? most importantly Failover role installed,

Cluster Service      UDP      3343
Cluster Service      TCP      3343 (This port is required during a node join operation.)
RPC      TCP      135
Cluster Administrator      UDP      137
0
 
sami urrahimanSr.Server Management consultant-MessagingAuthor Commented:
Hi Vipin,

This issue has been fixed by me.

1.All New servers added in the domain.
2.ports opened by Security team for IPs to get add in the OUs-groups and computers.
3.Finally able to created a cluster environment and all the nodes able to replicate within Cluster-High availability.

Thanks -Sami
0
 
sami urrahimanSr.Server Management consultant-MessagingAuthor Commented:
1.All New servers added in the domain.
 2.ports opened by Security team for IPs to get add in the OUs-groups and computers.
 3.Finally able to created a cluster environment and all the nodes able to replicate within Cluster-High availability.

Thanks-Sami
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.