get error message when trying to create virtual domains in wampserver

I am trying to create a virtual domain in wampserver, when i try to create one in the "Add a virtualHost" panel i get the message "c:/users/edkna/desktop/allsites/site1 does not exist or is not a directory", even though there is a directory there.
I tried creating a directory in multiple places on my computer (which i have full admin rights to) I am carefull to correctly copy and past the path to the directory and paste it into the "complete absolute path of the virtualhost" field but I get this error message every time. (see the attached screen capture errorMessage.JPG)

Also another issue that is probably related to the above issue, when I tried to add a second directory in  C:\wamp\www  for a another Wordpress site, I get the following error messages:
( ! ) Warning: Unknown: failed to open stream: No such file or directory in Unknown on line 0
( ! ) Fatal error: Unknown: Failed opening required 'C:/wamp/www/site2/index.php' (include_path='.;C:\php\pear') in Unknown on line 0 (see the attached screen capture anothrErrorMessage.JPG)

Can you tell me how to fix this problem?

Hi Dave,
 you said it could be a permissions issue.  Properties/Security show I have full control.  This is also my personal computer which I have all privileges to. are you referring to some other permissions that I am not thinking of? I was able to create virtual domains six months ago, so I don't know of any thing that is different on my computer now.

Hi noci,
 I pasted in the path with "\" but the wampserver error message converted the "\" to "/"

I have had no problem creating virtual domains in the past (six months ago) for some reason now I am getting this error message.
errorMessage.JPG
anotherErrorMessage.JPG
Ed KnackAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Dave BaldwinFixer of ProblemsCommented:
You may be encountering a permissions problem on the first item.  I didn't have any trouble creating a 'site2' subdirectory and virtual host.
0
nociSoftware EngineerCommented:
Windows need \ not / ...
0
Dave BaldwinFixer of ProblemsCommented:
Noci, the WAMP software converts the \/'s properly.
0
Bernard S.CTOCommented:
(Sorry, did not use wamp for a long time, might be irrelevant)
My 2ç: Seems that your vhost conf file / directory is in the wamp server "directories tree", while you get a message related to a file in your windows files / user profile
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Apache Web Server

From novice to tech pro — start learning today.