Second Exchange blank page after login

Hello,
I'm running 2x Domain Controlers (3t & 3t00 Win Server 2016 CU10) on the same domain with 2xExchange server (Mailbox Exchange 2016 ) configured with DAG. When both servers are online owa & ecp works fine. If 3t goes offline (which is the first server that i configure with AD and Exchange), then owa & ecp on 3t00 return blank page after log-in and Outlook won't connect.
I tried SSL Certificate change at bindings, also I recreated Certificates and finaly i tried recreation of owa & ecp VirtualDirectory.
I can connect to EMS at 3t00 and Exchange seems to work.
Any help to make 3t00 to work even 3t fails?
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Jose Gabriel Ortega CastroCEO Faru Bonon IT - EE Solution ExpertCommented:
Check the Certificate binding in the "backend"
Make sure the certificate in the front end is the same as the one in the Backend

I did this some time ago:
https://mcsemessaging.blogspot.com/2014/12/blank-screen-after-login-via-owa-in.html
That's exactly where you need to do.
Ioannis CharalampidisAuthor Commented:
Thank you for the answer. But i tried up to 10 times with every possible certificate  and restarting the server at least 2 times for each certificate. The same issue. After login blank page.
Jose Gabriel Ortega CastroCEO Faru Bonon IT - EE Solution ExpertCommented:
so you tried the binding in front-end and backend.
It's not every single certificate. just the one that says "Exchange server" it's a self-issued certificate.
IvanSystem EngineerCommented:
Hi,

did you configure Exchange and AD on same server, 3t & 3t00? Or they are all separate machines?

Regards,
Ivan.
Ioannis CharalampidisAuthor Commented:
Separate machines. I made 3t before 4-5 months and 3t00 the last 2-3 weeks.
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.