Fortigate 200D routing between networks not working

Fortigate 200D in HA cluster

i have a problem (user "accidentaly started wizard" to change gateway)....

and fortinet stoped routing as expected, as it seems nothing has changed.
static routes are the same as before, route lookup hits the right route, traffic seems to hit the right policy.

Monitoring the traffic it says       "Accept: session timeout" for everything

i can ping port to internal network from CLI, i can ping something on Internet (WAN) from CLI

but nothing gets thru from external(WAN) to internal network (PORT1) or viceversa
oompaloompaAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

oompaloompaAuthor Commented:
broke the cluster, same thing....
0
oompaloompaAuthor Commented:
found the issue , not only Forti device was modified but also cisco switches, so after all the issue was not in Frotinet device ....
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Hardware Firewalls

From novice to tech pro — start learning today.