Strange Chrome problem

Brandon Lyon
Brandon Lyon used Ask the Experts™
on
Chrome refuses to load ANY webpages on one of my computers. Firefox and Edge work just fine. I have other computers on this network which use Chrome without issues.

Brand new custom built desktop computer, brand new Windows 10 install, fully updated, using a brand-new user on a brand-new & freshly formatted SSD with a brand new freshly downloaded Chrome x64 install with no user logins & no preexisting preferences or plugins of any kind. I tried changing the DNS and refreshing the DNS. I tried re-downloading and re-installing after a Windows rollback. Nothing seems to matter.

Has anyone ran into a similar problem? Does anyone know what could be causing this? Was there a bad Windows and/or Chrome build recently?
Comment
Watch Question

Do more with

Expert Office
EXPERT OFFICE® is a registered trademark of EXPERTS EXCHANGE®
JohnBusiness Consultant (Owner)
Most Valuable Expert 2012
Expert of the Year 2018

Commented:
No I have not seen this. I have Chrome running on this Windows 10 machine here just fine and on my Windows 7 virtual machine.

Please see the Google Support article below:

https://support.google.com/chrome/answer/95669?co=GENIE.Platform=Desktop&hl=en&visit_id=636788738373518003-2197496125&rd=1

Pull down Step 6 and try the Chrome Cleanup tool.
Brandon LyonWeb Developer/Designer

Author

Commented:
Thanks I totally forgot about the Chrome cleanup tool. I'll have to try that later tonight when I get home where the impacted PC is.
Andrew LeniartIT Professional | Freelance Journalist | Looking for Opportunities
Distinguished Expert 2018

Commented:
Brandon, if the above fails, please look at my article here:

Resolve Chrome Issues 99% of the time using this method!

The process and troubleshooting steps I've described in the above article have yet to fail me!

Regards, Andrew
Web Developer/Designer
Commented:
Neither of those worked. After a little more google searching I found this which appeared to be the cause:

https://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome/ofclDuGK374

Being stuck at 'Establishing secure connection' can be a symptom of a Chrome CryptSvc problem after the May Win10 1803 Feature update.

Thanks for the help.

Do more with

Expert Office
Submit tech questions to Ask the Experts™ at any time to receive solutions, advice, and new ideas from leading industry professionals.

Start 7-Day Free Trial