troubleshooting Question

Exchange 2016 Outlook & OWA search does not work after new server deployment

Avatar of David Barman
David BarmanFlag for United States of America asked on
HardwareExchangeServer Hardware
4 Comments1 Solution781 ViewsLast Modified:
Exchange 2016 search problem.  After upgrading our Exchange  Server hardware the search function in Outlook and OWA are not working.  The upgrade of the server was done by building the new server and performing mailbox moves from the old server to the new server.  The search issue started immediately after the upgrade over this past weekend.  I have noticed the issue on multiple network pcs in Outlook. In Outlook if a search is performed, it states "Something went wrong and your search could not be completed".  When I try to search in OWA, it says "An error occurred while searching.  Please try again later".  Prior to testing a search in OWA (since no one in the company uses OWA), I had tried to do a re-index on one pc.  Now that I see it is effecting multiple pcs and OWA, I am assuming it is a server level issue.  Not sure how to resolve this.

Any help would be appreciated.
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Michael B. Smith
Managing Consultant

Our community of experts have been thoroughly vetted for their expertise and industry experience.

Join our community to see this answer!
Unlock 1 Answer and 4 Comments.
Start Free Trial
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 4 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros