Magento image cache not working properly

When my Magento 1.9.3 install rebuilds the cache after an image flush, not all images are included for some reason.  The images are there and have uploaded successfully, but are not being built into the cache so they don't show up on the frontend or backend.

I have:
-set memory to 2048M
-made sure images were set to "global"
-checked permissions on the server

-cleared cache, image cache, and re-indexed

 

Any thoughts?
Michael CarneyAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

lenamtlCommented:
Hi,

Check  System > Cache Management you will see there are buttons for clearing the images cache

Some image cache directories
BaseUrl/media/catalog/product/cache folder
and
media/catalog/product/cache
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
images

From novice to tech pro — start learning today.