Avatar of Steve Harris
Steve Harris
Flag for United States of America asked on

PXE boot fails

We are a primarily Dell laptop environment. I have deployed SCCM 2016 successfully and am working out minor kinks here and there with deployment of software and OS things

I have configured all my PXE settings and I can get the laptop to boot to PXE but it does not identify anything to connect to IE: my sccm server to pick up the image I built.

After it attempts to find a connection it fails then reboots.

Any idea on areas to check? I modified my DHCP options set for PXE 60, 66 and 67.

The DC that host DHCP and DNS is Windows Server 2012r2 and the SCCM server is 2019
* PXE BootWindows 10Windows Server 2019Windows OSSCCM

Avatar of undefined
Last Comment
Steve Harris

8/22/2022 - Mon
noxcho

Can you ping pxe agent when it booted? Seems like it is a simple network problem. Normally when pxe image starts it gets the ip from dhcp. Check if it is pingable and if it is trying to access the correct address for an image.
Steve Harris

ASKER
Clarification *** I have attached a screen shot of my issue. (I misquote above, I need to hit a key for restart, it does not auto restart) It looks like it identifies the server.
SCCMPXE.jpg
ASKER CERTIFIED SOLUTION
David Johnson, CD

THIS SOLUTION ONLY AVAILABLE TO MEMBERS.
View this solution by signing up for a free trial.
Members can start a 7-Day free trial and enjoy unlimited access to the platform.
See Pricing Options
Start Free Trial
GET A PERSONALIZED SOLUTION
Ask your own question & get feedback from real experts
Find out why thousands trust the EE community with their toughest problems.
Steve Harris

ASKER
I forgot to modify the group I was attempting to deploy to!

Thank you David and noxcho
Experts Exchange has (a) saved my job multiple times, (b) saved me hours, days, and even weeks of work, and often (c) makes me look like a superhero! This place is MAGIC!
Walt Forbes