Router ASR1002 got error message.

Hi we have ASR1002. and we got error message by Solarwind, Which shows "subslot 0/0 transceiver 3 Bias Current Sensor" in CRITICAL status. Anyone can tell what's going on? Thank you
eemoonAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

atlas_shudderedSr. Network EngineerCommented:
Known issue in Solarwinds with IOS XE (Ithink a couple others as well but not sure):

https://community.cisco.com/t5/switching/te1-1-x-bias-current-sensor-solar-wind-alert/td-p/2924989

https://thwack.solarwinds.com/thread/52904

If the interface is unused, place it in admin down state.

If it is in use, take it out of monitoring in SW.

Don't know of an actual fix in SW yet.

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
eemoonAuthor Commented:
Thank you
atlas_shudderedSr. Network EngineerCommented:
no worries
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Routers

From novice to tech pro — start learning today.