Evault client intermittently disconnects Outlook clients from server

I have been blessed with the task of learning and troubleshooting evault enterprise server 12. So far things are going well but I have a few issues that I have been asked for assistance.

In our environment we have several users at any given point whose local vault cache we have to reset, because the Outlook client stops connecting to the server. In some of those cases building a new outlook profile works also.

I have searched the event viewer logs and cannot find anything really consistent with what is occurring (mind you I am not there when this occurs). All I hear is the last time the Outlook client (version varies 2010, 2013 and 2016) was such in such date and now it's not syncing. Consequentially, we copy all the items out of the "to archive" folder up to the exchange mailbox and reset the vault cache.

One last thing, the Exchange portion works in cached mode or in online mode. Any leads on how to attack this issue
techdriveAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
evault

From novice to tech pro — start learning today.