troubleshooting Question

Exchange 2010 SP3 Server (EMC/EMS) not seeing new Exchange 2013 Server (or mailbox database).

Avatar of Jer
JerFlag for United States of America asked on
Exchange
3 Comments1 Solution52 ViewsLast Modified:
Exchange 2010 Server (EMC/EMS) not seeing Exchange 2013 Server (or mailbox database).

Greetings,

I'm going to be migrating from Exchange 2010 SP3 to Exchange 2013 soon, so I'm installing Exchange 2013 for the first time and the install went fine.  At least from the Exchange 2013 side.  On the Exchange 2013 server, I see all my Exchange 2010 servers and databases and was able to do a move from a 2010 mailbox database to a 2013 mailbox database without any issues.  However, upon working within the Exchange 2010 EMC/EMS, there is no reference to the Exchange 2013 Server or 2013 mailbox database at all.  Is there something that I need to do with the Exchange 2010 server to see the Exchange 2013 server?  Perhaps something that I need to do with the Exchange 2013 server?  AD?  

I'd appreciate any assistance, so that I can continue with my testing.

Thank you,

Jeremy
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Seth Simmons
Lead Systems Administrator
Join our community to see this answer!
Unlock 1 Answer and 3 Comments.
Start Free Trial
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 3 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros