Avatar of GST-GRIDTECH
GST-GRIDTECH
Flag for United States of America asked on

Windows 7 login prompt not showing

Hi,

machine was shut down Friday and started to configure updates.

machine was started up this morning and seemed to be completing updates previously started. then, after some time, it was ready to be logged into. however  after ctl-alt-del
login boxes don’t show up.

after a while, it goes back and if you type
ctl-alt-del again, still no login prompt.

I looked on line and did see some suggest to simply turn it off 3 times, with no luck.

unfortunately, for some reason, system restore is not enabled.

I did try to safe mode and boot to last known good config, but that just seem to hang for a long time.

since this is windows 7 and we are looking to go to windows 10. I was hoping someone could point me in the right direction to get this resolved .

thank you
Windows 7

Avatar of undefined
Last Comment
nobus

8/22/2022 - Mon
ASKER CERTIFIED SOLUTION
nobus

THIS SOLUTION ONLY AVAILABLE TO MEMBERS.
View this solution by signing up for a free trial.
Members can start a 7-Day free trial and enjoy unlimited access to the platform.
See Pricing Options
Start Free Trial
GET A PERSONALIZED SOLUTION
Ask your own question & get feedback from real experts
Find out why thousands trust the EE community with their toughest problems.
This is the best money I have ever spent. I cannot not tell you how many times these folks have saved my bacon. I learn so much from the contributors.
rwheeler23