We help IT Professionals succeed at work.
Get Started
Troubleshooting Question

Moved a VRTX chassis from one location to another and having issue with the storage

patrickmiller
on
98 Views
Last Modified: 2021-02-19
I shutdown the servers, removed them and the hard drives completely.    Moved the chassis to another location.    Put the servers and hard drives back in and powered up the chassis then the host servers.   The host servers and the rack came up just fine.   Logged into the host of one of the servers to try to start the VMWare 6.7 server and I saw that none of our drives show up in VMWare.    The rack sees the servers and the drives and the virtual drives but the VMWare does not.    Just sees unknown drives.    How do I get VMWare to see the drives again?

Comment
Watch Question
VMware and Virtualization Consultant
CERTIFIED EXPERT
Fellow
Expert of the Year 2017
Commented:
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 37 Comments.
See Answer
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE